2015-05-17 21:02:35• hírek • Blikk.hu

Boggie: Nem félek kimondani, amit gondolok!

Május 19-én lép először az európai közönség elé Boglárka „Boggie"(28), aki a Wars for Nothing című dalával képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

- Hogy viseli az eurovíziós felhajtást?

- Nem billentett ki a saját világomból az Eurovízióval járó felhajtás, a helyén kezelem. Ugyanúgy csinálom a dolgom, mint előtte.

- Jelentkezett anno a Csillag Születikbe. Miért?

-  Akkor még nagyon fiatal, és naiv voltam. Nem láttam úgy át a szakmát, a lehetőségeket.  A tehetségkutatókat a mai napig sokan gondolják az egyetlen útnak az érvényesüléshez, talán ezért is olyan népszerűek még mindig. És valóban vannak néhányan, akiknek bejön, és azt a pluszt adja a karrierjükhöz, amire szükségük van. Persze amikor már benne voltam, láttam az árnyoldalát is, hogy sokan eltűnnek.

- Mikor döntötte el, hogy énekesnő lesz?

- Egészen kis koromban. Épp most költözködöm, és pakolás közben találtam egy verset, amelyben  pont erről írok. Úgy 11 éves koromban születhetett, arról szólt, hogy én azért énekelek, hogy szebb legyen a világ. Amikor megmutattam a férjemnek, bevallom, el is sírtam magam. Hihetetlen volt szembesülni azzal, hogy ez a vágy ilyen régóta és ilyen erősen bennem van. Engem sosem a csillogás érdekelt, hanem, hogy adjak valamit.

- Miként élte meg, hogy a siker előbb jött külföldön, mint itthon?

- Ne vicceljen, boldog voltam.

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: